NAJVEĆA RASPRODAJA 2021 GODINE

 

Za sve vas koji želite poslovno, lično i finansijski napredovati, postati istinski srećni i živjeti neustrašivim životom, pripremili smo izbor najboljih knjiga, koje će vam pomoći ostvariti vaše ciljeve.

Na raspolaganju su vam knjige za odrasle, tinejdžere i najmlađe. Vjerujemo  da će svima pomoći do boljeg samopouzdanja, neprocjenjivog znanja i nevjerovatnog napretka.

 

Priuštite ih sebi i poklonite svojim najmilijima.

Knjiga je poklon, koji može nekome promijeniti život.

 

Akcija traje od 24.11.2021 do 29.11.2021

 

Zalihe su ograničene.

MotivAkcija bez granica

Smiljan Mori

MotivAkcija bez granica međunarodni je bestseler, koji je preveden na nekoliko jezika. Sadrži dokazane i učinkovite strategije za nepokolebljivu motivaciju, usmjerenost na ciljeve, odlučnost i samopouzdanje. Neki čitaoci nazvali su je  “Priručnikom za ostvarenje snova”, jer im je pomogla prepoznati njihove talente, definisati i ostvariti ciljeve.

Između ostalog, u knjizi ćete saznati zašto se nalazite u mjehuriću udobnosti i kako ga napustiti jednom zauvijek. Riješićete se loših navika, naučiti kako prepoznati dobre prilike i početi donositi dobre odluke. Riješićete se starih zamjerki i strahova, poboljšati odnose i početi živjeti  onako kako vi to želite.

KUPI SADA

 

Da li su finansije zaista takav bauk?!

Smiljan Mori i Helena Kodrič Mori

Da li novac često utiče na loše raspoloženje? Na kraju mjeseca uvijek ste na nuli ili u minusu? Često se svađate oko novca? Želite li živjeti bez finansijskih briga? Onda je došlo vrijeme da se prepustite revolucionarnom bestselleru, koji je pomogao poboljšati finansijsku situaciju hiljadama ljudi. Pomoći će vam postići finansijsku pismenost i naučiti vas dobro upravljati novcem.

Knjiga sadrži produbljeno znanje o ličnim finansijama, ali je napisana na vrlo jednostavan i simpatičan način. U njoj su Smiljan i Helena otkrili, kako učinkovito upravljati novcem i izgraditi put do finansijske neovisnosti. Knjigu su obogatili vježbama, obrascima i izračunima, s kojima ćete u potpunosti srediti svoj porodični ili lični proračun.

kupi sada

E-priručnik za postavljanje ciljeva za djecu

Smiljan Mori

Svi roditelji želimo da naša djeca budu sretna, uspješna i zadovoljna sa sobom. Važno je da djeca imaju pravo, razigrano i srećno djetinjstvo, te da ih odgajamo u samopouzdane osobe, koje ostvaruju svoje snove. Svrha e-priručnika je naučiti djecu postavljati ciljeve, napraviti plan i ustrajati.

Djeca će na zabavan način naučiti kako definisati ciljeve, postaviti prioritete i napraviti akcijski plan. Spoznaće šta stvarno žele i šta im je potrebno da to ostvare. Naučiće vizualizirati i suočiti se s preprekama. E-priručnik je izvrstan poklon, koji će djetetu pomoći ostvariti svijetlu, srećnu i samopouzdanu budućnost.

KUPI SADA

Vi ste vaša uvjerenja

Smiljan Mori

Vi ste vaša uvjerenja najveći je Smiljanov bestseller,  koji je štampan u nekoliko izdanja. Knjiga je jako popularna, jer otkriva kako se riješiti ograničavajućih uvjerenja koja su glavni razlog zašto ne možemo živjeti život kakav zaslužujemo. Pomoći će vam da krenete na put sreće i postizanja ciljeva.

Knjiga je osnovana na temelju 20 godina istraživanja neuroznanosti i pozitivne psihologije. Preporučuju je mnogi stručnjaci, jer ćete sljedeći savjete u njoj, osigurati uspješan, srećan i lijep život. Ispunićete ga ljubavlju, slobodom i dragocjenim trenucima. Vi ste vaša uvjerenja je odskočna daska koja je potrebna gotovo svakome od nas.

kupi sada

Motivakcija za mlade

Smiljan Mori, Mateja Zorko

Želite li ostvariti dobre odnose sa svojom djecom? Bolje razumjeti svoje tinejdžere, pomoći im i imati više povjerenja u njih? Knjiga Motivakcija za mlade je priručnik za roditelje i djecu, koji uključuje dragocjene savjete umotane u prekrasnu tinejdžersku priču, s kojom će se moći poistovjetiti. Donosi vam međusobno razumijevanje i života bez ljutnje i nevolje.

Knjiga će vam pomoći da svoju komunikaciju učinite jednostavnom, srdačnom i punom ljubavi. Tinejdžeri će vam vjerovati i zahvaljujući vašoj podršci postaće samouvjereni i usmjereni na ciljeve.

Naučiće šta učiniti kako ne bi pali pod negativni utjecaj okoline. Na osnovu ove knjige, snimljen je cjelovečernji film Uloga za Emu.

KUPI SADA